Beoordelingen van Halal Fried Chicken Amersfoort

Recente recensies

3.0
Aazer
22 mei 2024
Aazer
19 mei 2024
Nordino
13 januari 2024

Friet niet geleverd

Mohammad
13 januari 2024

Order helaas niet zoals besteld! Spicy was niet spicy. Een burger besteld zonder kaas was helaas met kaas. En in plaats van bestelde Cola, pepsi gekregen! Ook was de bezorging later dan vermeld!

.
6 oktober 2023

Ik had een bestelling geplaatst, alleen die werd geannuleerd en ik zal binnen enkele dagen mijn geld terug krijgen maar heb er niks van terug. Oplichters!

a
21 september 2023

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen en geen geld terug gekregen erg slecht

Fatih
2 september 2023

Verschrikkelijke ervaring. Eten is nooit bezorgd.

Aysel
18 juli 2023

Eten was heerlijk. Alles op tijd gekregen. Medewerkers waren heel aardig. Zeker een aanrader!

Duncan
19 juni 2023

Online bestellen en zelf afhalen levert blijkbaar hogere kosten, want in het filiaal scheelt het euro's ten opzichte van het internet. Kwaliteit van het eten was goed, daar was niets op aan te merken. Alleen een pijnlijke realisatie als je je bestelling voor 20% minder geld had kunnen hebben.

Mark
28 april 2023

WAARDELOOS!!, eigenlijk -2 sterren Als ik nog minder sterren zou kunnen geven dan zou ik dat doen. Wat een KUT tent. Het verhaal: ik heb een bestelling geplaatst via internet. Bij die bestelling heb ik aangegeven contact te betalen aan de balie. Vervolgens loop ik op mijn gemakkie naar de vestiging, en toen ik daar aankwam bedacht ik mij dat betalen per pin toch wel makkelijker was, ook omdat ik niet voldoende cash bij me had. Nou, toen begon de ellende. Ik vertelde aan de dame, dat ik toch liever per pin wilde betalen. Dat was helaas niet mogelijk vertelde ze mij. Ik werd een klein beetje boos hierom en gaf aan dat ze dan beter de hele bestelling kon annuleren. Zij ging vervolgens naar de manager........ De manager was zeer bevlogen met zijn personeel, wat heel goed is, maar de klant centraal stellen, dat was er niet bij. Hij kon mij achter in de zaak horen schreeuwen wat ik niet deed, en ik was niet geduldig, en hij ging het wel oplossen terwijl hij ondertussen maar bleef door lul